Black hat seo i sverige

SMS-lån och Black hat SEO nu får det vara nog

Jag är en av flera som har följt Simons blogg. En bra blogg om både sökoptimerimg, sms-lån och mycket annat, som gör att man ser framemot att läsa bloggen när det kommer ett nytt inlägg. Under flera månader har Simon arbetat hårt och transparent med sitt projekt om sms-lån och kunde med lite tur och sk rätt SEO återhämta sig från googles straff. (pingvin uppdatering) De flesta talar ut om sina lyckade projekt men fan i mig inte om sina mindre lyckade projekt som Simon har gjort. Läs mer om hans återhämtning här.

Rätt SEO – fungerar

seo på riktigt är rätt sökmotoroptimeringOfta hör man folk tala om SEO som experter så fort de lyckats lite med sin sökmotoroptimering. Det finns många, både seriösa och skojare och det finns några som, efter att ha läst deras artiklar, får en att undra om detta verkligen är vad folk kallar sökmotoroptimering…?

Men, vad händer om Simon lyckas med sitt SMS-lån projekt? Jo där har du det, en del andra blir missnöjda, ( och kanske avundsjuka?) och då menar jag tillräckligt missnöjda för att använda sig av black hat SEO och med lite grävande så visar det sig att en viss person/organisation har påbörjat ett korståg mot Simons sms-lån sida.

De har använt sig av det äldsta tricket i modern black SEO, de har nämligen skaffat sig hundratals spamlänkar mot Simons sida. Och nej, det är inte svårt att köpa sådana länkar, men det är riktigt fult. Så varför? Det är ju inte direkt raketforskning att förstå varför man använder sig av dessa billiga metoder och det är ju ännu lättare att räkna ut vem eller vilka som skulle ha intresse av att göra detta…

It Wasn’t Me

Jag som håller på främst med försäkringar och diverse annat skulle knappast gynnas av att attackera smslånonline.se, utan logiken säger då att de som tappat placeringar osv på Google ligger bakom attacken. Enligt Simons egna utredningar så ser man ganska tydligt vilka som KAN ligga bakom. Jag frågar er, och mig själv igen, Varför? Varför inte göra rätt och ta en hederlig strid på Googles slagfält med rätt SEO och content? Varför inte FÖRTJÄNA första platsen? Varför inte visa att man kan lyckas utan att ta till så fula metoder?

Det är nog nu!

Nu räcker detJag tycker det borde vara nog nu. Lägg av med det ni gör för det är inte ok! If it walks like a duck and it quacks like a duck… IT`S A FREAKING DUCK!!! Dvs, folk vet vilka ni är så hur länge ska ni hålla på? Gör om gör rätt. Give credit where credit is due. Simon har verkligen kämpat för det han ådstakommit, låt han och även andra njuta av segern eller ta en renhårig kamp, på lika villkor.

Jag John Adams bekräftar här att jag inte har något med Simons projekt eller sökmotoroptimering att göra, jag skriver helt enkelt detta inlägg för att fel är fel oavsett om någon vill ha det till att det är rätt.

Vill du också hjälpa till ? läs mer här…

Share:
John Adams

John Adams

3 comments

  1. Stort tack John – imponerande inlägg måste jag säga! Har nog aldrig fått så många länkar någon gång! 🙂

    1. Haha, ingen fara, one for all and all for one, ska man vara med spelet så ska man spela schysst tycker jag.

Kommentera